EVEN VOORSTELLEN

Frederika Buwalda-Folkerts van Staalsmederij.nl

Al vier generaties passie voor staal

Van kleins af aan ben ik omringd door mannen van staal. Al sinds 1950 zit mijn familie in de staal. Toen begonnen mijn overgrootvader Douwe Buwalda en zoon Jan met het maken van hekwerken en stalinrichtingen. Hun passie voor staal en gaven ze door aan mijn vader, Douwe Buwalda, samen met het ambacht om ijzersterke producten af te leveren. En nu, na 70 jaar, neem ik als vierde generatie het staal ook in de hand, maar niet om hekwerken en stalinrichtingen te maken.

Bij mij kwam de passie boven toen ik met mijn man, Arjen Folkerts van Fosk Mirrors, een nieuw project aanging: het opknappen van een 18e eeuwse boerderij, om daar met ons gezin te gaan wonen. Voor dit nieuwe huis hebben we zelf de stalen deuren en kozijnen ontworpen, geproduceerd en geplaatst. We zijn erg tevreden met het resultaat, want het staal sluit goed aan op de overige inrichting en geeft de vertrekken een bijzondere uitstraling.

Met De Staalsmederij combineer ik de familiepassie voor staal met mijn liefde voor inrichting, in en om huis. Ik richt me op staalproducten voor in het interieur en in de tuin, zoals deuren en kozijnen, en ook kasten, balustrades, plantenbakken en vuurkorven. Dankzij ons vakmanschap en creativiteit maken we prachtige producten die de uitstraling van jouw huis en tuin geheel volgens jouw wensen uitdragen.

EEN STERK STAALTJE
WERK & VAKMANSCHAP!

Al 4 generaties zijn wij een ijzersterk familiebedrijf en hanteren we nog steeds dezelfde kernwaarden.

maatwerk-smederij

Alles op maat

Unieke producten

maatwerk

Handwerk en vakmanschap

Geen opdracht te moeilijk

aambeeld

Kwaliteit en ambacht

Jarenlange garantie

wind-extra-hard

Alleen het beste staal

Voor het beste resultaat