HANDWERK EN VAKMANSCHAP

Cortenstaal voor tuin en interieur

De Staalsmederij maakt vele verschillende producten van cortenstaal. Het oogt stoer en robuust en is een lust voor het oog. Dankzij de behandeling vergaat het metaal niet zomaar, dus een zeer duurzaam materiaal wat mooi blijft. Cortenstaal staat ook bekend als vast staal of Cor-Ten-staal en bestaat uit een metaallegering met ijzer, waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. De sterkte is te vergelijken met die van roestvaststaal.

Bij de Staalsmederij letten wij op details. Deze details maken het verschil.
Zoekt u een product speciaal voor u? Vraag dan een aanbieding aan.

EEN SIERAAD VOOR UW TUIN

Haardhout opslag

Onze collectie haardhout opslagen van cortenstaal is zeer divers. De modellen rond, vierkant en rechthoek met een dikte van 3 mm zijn snel leverbaar. U creëert hiermee een mooie look en het perfecte klimaat voor uw houtopslag.

Vierkant

Rond

Rechthoek

EEN SIERAAD VOOR UW TUIN

Vuurkorven

Niet zomaar een korf. Onze vuurkorven zijn anders dan anderen! Je kunt dezen namelijk naar eigen smaak laten maken waardoor ze exclusief & uniek zijn. Voor jezelf, als een mooi cadeau of een waardevol relatie geschenk: “De ideale sfeermaker in uw tuin!”.

EEN SIERAAD VOOR UW TUIN

Bloembakken van cortenstaal

Onze collectie plantenbakken van cortenstaal bestaat uit een aantal verschillende modellen met een materiaaldikte van 2mm. De basis modellen: rond, vierkant en rechthoek zijn snel leverbaar. Dankzij onze eigen productie is maatwerk zeker mogelijk en dit bespreken wij graag met u.

Vierkant

Rond

Rechthoek

EEN SIERAAD VOOR UW TUIN

Moestuinbakken van cortenstaal

Onze collectie moestuinbakken van cortenstaal bestaat uit verschillende modellen met een materiaaldikte van 2mm. De modellen: rond, vierkant en rechthoekig zijn snel leverbaar. Ze warmen sneller op door goede warmte geleiding wat een gunstige invloed heeft op het kweken.

Vierkant

Rond

Rechthoek

Zoekt u een betrouwbare leverancier voor het maken van seriematige producten of onderdelen ten behoeve van uw bedrijf?

Wij maken producten voor verschillende afnemers in de bouw, en scheepsbouw. Neem contact met ons op en vraag wat wij voor u kunnen doen.
maatwerk-smederij

Alles op maat

Unieke producten

maatwerk

Handwerk en vakmanschap

Geen opdracht te moeilijk

aambeeld

Kwaliteit en ambacht

Jarenlange garantie

wind-extra-hard

Alleen het beste staal

Voor het beste resultaat